Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται»

Ο Δήμος Αθηναίων τίμησε την INTERAMERICAN  για τη συνεισφορά αλληλεγγύης


Σε μια φορτισμένη από ευγενή συναισθήματα εκδήλωση, που οργανώθηκε στο Παλιό Φρουραρχείο στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης, ο Δήμος Αθηναίων και οι άνθρωποι του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΚΥΑΔΑ) τίμησαν την INTERAMERICAN και τους λοιπούς χορηγούς του Κέντρου. Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης εστίασε στις προσπάθειες του Δήμου για την υποστήριξη και κοινωνική επανένταξη των αστέγων, ανέργων και απόρων που καταφεύγουν στον Δήμο και υπογράμμισε την ιδιαίτερα σημαντική συνεισφορά των επιχειρήσεων και φορέων στις δημοτικές πρωτοβουλίες.

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε για την οργανωμένη προσφορά της στον ΚΥΑΔΑ πέρυσι και φέτος, στο πλαίσιο της εταιρικής εκστρατείας «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής», που μεταφράστηκε σε 3,7 τόνους τροφίμων, σε χορηγία του πασχαλινού τραπεζιού τόσο το 2012 όσο και το 2013 και σε επαναλαμβανόμενη οικονομική ενίσχυση του Κέντρου. Πρόσφατα, η εταιρεία ενίσχυσε και πάλι το Κέντρο με αγορά βιβλίων κατά την έκθεση που οργάνωσε γι’ αυτό τον σκοπό ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ 99,5 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Η αλληλεγγύη δεν αποτελεί θεραπευτική αγωγή για τις κοινωνικές ανισότητες, που προϋποθέτουν πολιτικό-κοινωνική προσέγγιση των προβλημάτων. Ωστόσο, είναι ο μόνος τρόπος ανάταξης του κοινωνικού πολιτισμού στη βάση ανθρωπιστικών αξιών, ώστε να αποτραπεί η ανθρωποφαγία. Αυτό είναι το νόημα της αλληλεγγύης για την INTERAMERICAN και τους εθελοντές εργαζομένους της», τονίζει ο κ. Γ. Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...