Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νέα επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στον Αγιο Παντελεήμονα

Σε καθημερινή βάση σχεδόν αστυνομικοί πραγματοποιούν επιχειρήσεις-σκούπα στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Αττικής και της πλατείας Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας είχε δώσει εντολή να ενταθούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα, αλλά και να υπάρξει ένα συνολικό πλέγμα ενεργειών ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στις περιοχές της Ομόνοιας και του Αγίου Παντελεήμονα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 150 αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν 334 άτομα και συνελήφθησαν 41.

Επίσης σε δεκάδες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ίδια περιοχή. Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν 483 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν 46.

Ανάλογες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης, στη λαϊκή αγορά της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα όπου πραγματοποιήθηκαν 22 προσαγωγές και δύο συλλήψεις ατόμων ενώ κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου.

Ακόμη την Τετάρτη το βράδυ επιχείρηση για την αντιμέτωπιση της εγκληματικότητας έγινε στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων όπου προσήχθησαν 225 άτομα και συνελήφθησαν 16 για διάφορα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...