Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Καμίνης: Η έλλειψη δημοτικής αστυνομίας δημιουργεί κενό ευταξίας στην Αθήνα

 Για «απρονοησία» και «προχειρότητα» από την κυβέρνηση, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων 

«Απρονοησία» και «προχειρότητα» καταλόγισε στην κυβέρνηση ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης όσον αφορά τη στάση της στο «κενό ευταξίας» στην Αθήνα που δημιουργείται από την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας «Συν Αθηνά» στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο κ. Καμίνης τόνισε: «Η πόλη κινδυνεύει να βυθιστεί σε μία κρίση, είτε αφορά τα σκουπίδια, είτε αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, είτε αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η νέα πραγματικότητα με τη δημοτική αστυνομία δημιουργεί ένα κενό ευταξίας στην πόλη. Ένας οργανισμός, με τα προβλήματά του και αυτός, αλλά που κρατούσε την πόλη σε μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα, έχει αποδιαρθρωθεί».


Επίσης σημείωσε ότι στο δήμο της Αθήνας, «παλεύουμε ανάμεσα σε δύο συμπληγάδες, από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός, η βία, και ο τραμπουκισμός και από την άλλη πλευρά μια κυβερνητική απρονοησία, μια κυβερνητική προχειρότητα, μια έλλειψη μεθόδου και προγράμματος».

Η πλατφόρμα «Συν Αθηνά» είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας για τις ομάδες πολιτών και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου και της συνεργασίας του με τους ενεργούς πολίτες.

Λειτουργεί ως ένα ημερολόγιο δράσεων και ενθαρρύνει τη συμμετοχή ενδιαφερομένων καθώς και τη γνωριμία και συνεργασία μεταξύ τους για πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...