Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Έπαινοι σε Καμίνη για τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής

Επαίνους στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για τη σθεναρή στάση του να αποτρέψει τα συσσίτια μίσους που θέλησε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή, επιδίδει με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, καταδικάζοντας, ταυτόχρονα, την αήθη, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη, από το βήμα της Βουλής.

«Ακόμα και την ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα και παίζει με την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ και προσθέτει ότι «οι προκλήσεις της ξεπερνούν κάθε όριο, καθώς σε καθημερινή βάση το ναζιστικό μόρφωμα με τις πράξεις και τη ρητορική του καλλιεργεί τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».

«Τα συσσίτια μίσους δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ και αναφέρει ότι η σθεναρή στάση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να αποτραπεί η εκδήλωση μίσους, είναι επαινετή. «Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση από το βήμα της Βουλής της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...