Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ανοιξιάτικες προσφορές στα καταστήματα της Αθήνας το δεκαήμερο 16 έως 25 Μαΐου

Με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, προκήρυξε δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας από την Πέμπτη 16 έως το Σάββατο 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές ανά κατάστημα περιόδους και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο (16-25/5) είναι η γνωστοποίηση των προσφορών στην Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (αρ.14, παρ.3, Ν.3377/2005).

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, κηρύσσει και αυτή τη παραγωγική περίοδο δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας από την Πέμπτη 16 έως το Σάββατο 25 Μαΐου 2013.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο (16-25/5), είναι η γνωστοποίηση των προσφορών στη Περιφέρεια Αττικής - Γεν.Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (αρ.14, παρ.3, Ν.3377/2005).

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Προσκαλούμε τους καταναλωτές να επωφεληθούν της πρωτοβουλίας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και να σπεύσουν για τις αγορές τους, επωφελούμενοι της ποιότητας των εμπορευμάτων και των χαμηλών τιμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...