Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Περιπολίες με ποδήλατα από τη Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα


Η εκκίνηση δόθηκε και από το πρωί της Δευτέρας δεκαπέντε ποδήλατα της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους θα περιπολούν σε περιοχές με ιδιαίτερο ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

Η αρχή έγινε στην είσοδο της Ακρόπολης. «Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς για μας. Τα ποδήλατα και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους θα περιπολούν σε πεζόδρομους. Η πρωτοβουλία αυτή είναι ο προάγγελος για το σύστημα των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων που θα λειτουργήσει σύντομα σε 70 σημεία της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Όποιος επιμένει νικά. Μετά από δύο χρόνια επιμονής καταφέραμε να προχωρήσει η πρότασή μας» δήλωσε ο δημοσιογράφος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση και την προστασία του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Τα ποδήλατα και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους, θα περιπολούν σε πεζόδρομους, όπως η Αποστόλου Παύλου, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Αιόλου, η Ερμού και η περιοχή της Πλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...