Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«2nd ATHENS BAR THEATRE FESTIVAL» - 1ο Τριήμερο!!!



Η θεατρική Ομάδα  ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και το θέατρο ELIART  συνδιοργανώνουν το «2nd Athens Bar Theatre Festival»


Το 2nd ATHENS BAR THEATRE FESTIVAL ξεκίνησε! Δυο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του 1st  A.B.T.F. (με προσέλευση άνω των 2.000 θεατών), παρόλη την κατάσταση που περνάει τόσο ο καλλιτεχνικός όσο και κάθε άλλος χώρος, η θεατρική ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και  το Θέατρο ELIART, συνδιοργανώνουν μια πολυ-καλλιτεχνική πανδαισία. Από τις 17 Μαϊου έως και τις 02 Ιουνίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων, μουσικών live και άλλων πολλών events θα σας κρατούν συντροφία από τις 19:00 μ.μ έως και τις πρώτες πρωϊνες ώρες. Και το σημαντικότερο.. η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό!


 Το πρώτο τριήμερο του 2nd ATHENS BAR THEATRE FESTIVAL ολοκληρώθηκε. Ένα τριήμερο γεμάτο θέατρο, ωραίες μουσικές, εκθέσεις ζωγραφικής, εικαστικών δημιουργιών και χειροποίητων ξύλινων κατασκευών, γνωριμίες με καινούριους ανθρώπους και μια θετική αύρα να σε περιτριγυρίζει…!Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, μιας και έχουμε ακόμη δύο τριήμερα στην διάθεση μας, γεμάτα με θεατρικές παραστάσεις, μουσικά live και άλλα πολλά events τα οποία θα μας συντροφέυσουν τον τελευταίο μήνα της άνοιξης και θα μας οδηγήσουν στο καλοκαιράκι.


Την πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής του φεστιβάλ, από την σκηνή του ELIART εκτός των άλλων πέρασαν η Θεατρική Ομάδα Διαδρομανείς με την παράσταση «One Life Stand», η Θεατρική Ομάδα της Αργυρούπολης με την παράσταση «Σαίξπηρ Τα Πάντα Όλα» όπως επίσης και η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι, η οποιά παρουσίασε την παράσταση «HELLus» εκτός συναγωνισμού. Την μουσική αυτό το τριήμερο ανέλαβαν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος παρουσίασε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, dj sets με πολλά αγαπημένα τραγούδια όπως επίσης και ένα μουσικό live με τίτλο «Βγάλε Φτερά & Πέτα» με τραγούδια της τελευταίας 20ετίας.


Ο κύριος κορμός του 2nd A.B.T.F. είναι οι διαγωνιζόμενες  θεατρικές παραστάσεις. Κάθε μέρα θα παρουσιάζονται δύο απο αυτές. (Απογευματινή Παράσταση, 19:30 μ.μ & Βραδινή Παράσταση, 9:30 μ.μ.). Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής: “Μπαρ σε καλό μας”, “Όλα όσα είδα”, “3/Αγάπη/1”, “Σαίξπηρ τα πάντα όλα”, “Μαθήματα καλής συμπεριφοράς”, “One Life Stand”, “Απόκλιση Υποτυχίας”, “Μάντεψε“. Η ανάδειξη του νικητή θα προκύψει από μία τετραμελή κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες, καθώς και από την ψηφοφορία των θεατών.

Πέρα από τις διαγωνιζόμενες ομάδες θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις εκτός διαγωνισμού όπως  η θεατρική παράσταση “Πτέρυγα” του Δημοσθένη Παπαμάρκου, ερμηνεύει ο Δημήτρης Πετρόπουλος, η οποία  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, “Cocktail Art”, ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης καθώς και μια παράσταση για τους μικρούς μας φίλους: «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12.00 το μεσημέρι από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΟΜΗ. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω στο φεστιβάλ θα λάβουν χώρα και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα : εκθέσεις φωτογραφίες, εκθέσεις ζωγραφικής, εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικά live κ.α.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ELIART (Κωνσταντινουπόλεως 127, Κεραμεικός) και η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.athensbartheatrefestival.gr -  ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6970808764, 210 3477677

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...