Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Θεατρικός περίπατος με τους Ατενίστας στην Πλ. Βικτωρίας

Αυτή την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 11:30 η ομάδα Culture των Ατενίστας, θα χαρεί να μας υποδεχτεί στην πλατεία Bικτωρίας, κέντρο μιας γειτονιάς με δυνατό πολιτιστικό φορτίο.


Σκοπός μέσα από ένα περίπατο να ξεδιπλωθεί το μακρύ κουβάρι της ιστορίας της και ν’ αποκαλυφθεί η αγάπη που οι άνθρωποι του θεάτρου, των γραμμάτων και των τεχνών, έτρεφαν και τρέφουν ακόμα για αυτην.


Οδηγός σε αυτό το ταξίδι η ηθοποιός , συγγραφέας, σκηνοθέτης και συνιδρυτού της ομάδας «Θεώρησης» κα. Μαίη Σεβαστοπούλου.

Η εκκίνηση στις 11.30 στην Πλατεία όπου θα βρίσκεται η χορωδία του Απολλώνειου Ωδείου. Έπειτα τα θέατρα της περιοχής, που θα μας ανοίξουν τις πόρτες τους και οι άνθρωποι τούς θα διηγηθούν την ιστορία τους: η Μαρίνα Καραγάτση και ο Δημήτρης Τάρλοου στο θέατρο Πορεία, ο Δάνης Κατρανίδηςστο θεατρο Πόλη καθώς και μια παρουσίαση του ιστορικού θεάτρου Βικτώρια.

Επίσης μουσική! Μέσα στόν ξεχωριστό χώρο του Απολλώνιου Ωδείου η κα. Χριστίνα Δέλλιου και οι μαθητές της θα χαρίσουν μοναδικές ερμηνείες ενώ οι σκηνογράφοι Αφροδίτη Πουρνάρα, Μαρία Καρελλά και Κοσμάς Λιλικάκης θα  παρουσιάσουν τα έργα τους στην γκαλερί «Ηώ» που θα υποδεχτεί τους περιπατητές με κεράσματα.

Επιπλέον, ξεχωριστά κτίρια και σπάνιες ιστορίες θα συνθέσουν τον περίπατο που θα καταλήξει στο φιλόξενο Τριανόν οπου το κοινό θα χει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν την παράσταση “Ταξίδι στήν άκρη της νύχτας” του σκηνοθέτη Κ. Χατζή με τον Γιάννη Χαρτοδιπλωμένο.

Παράλληλα με τον περίπατο, ανοικτοί θα βρίσκονται οι παρακάτω πολιτιστικοί χώροι:

• Έκθεση σκηνογραφίας γκαλερί «Ηώς», Χέυδεν 38Α, 11:30 – 14:30
• Απολλώνειο Ωδείο , Αριστοτέλους 69, 11:30 – 14:30
• Σχολή Σταυράκου, Πατησίων 65,  11:30 – 14:30
• Θέατρο Αρτι, Ηπείρου 41 & Αχαρνών, 11:30 – 14:30

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Πλ. Βικτωρίας, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2014, στις 11.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...