Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΚΕ: Ο Νίκος Σοφιανός υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

Ο πρώην γραμματέας της ΚΝΕ, Νίκος Σοφιανός θα είναι υποψήφιος για να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις ερχόμενες  Δημοτικές εκλογές.



Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Σοφιανός είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος ενώ διετέλεσε γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ από το διάστημα 1991-2001.


Παράλληλα με την ανακοίνωση του Σοφιανού ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες.

  • Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Ζαφειρίου Ελένη. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες. Δικηγόρος. Γεννημένη το 1951.
  • Νότιου Τομέα Αθηνών: Κατσώτης Χρήστος. Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Ξενοδοχοϋπάλληλος. Γεννημένος το 1958.
  • Βόρειου Τομέα Αθηνών: Μπαλού Αλεξάνδρα. Μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, μέλος του Δ.Σ. της ΟΤΟΕ και νομαρχιακή σύμβουλος Αθήνας. Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννημένη το 1961.
  • Δυτικού Τομέα Αθηνών: Πέρρος Γιώργος Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Γεννημένος το 1960.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...