Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αρης Σπηλιωτόπουλος: «Δεν θα αρνιόμουν να δώσω τη μάχη για τη δημαρχία της Αθήνας»

Για μία ακόμα «μάχη» την οποία δεν θα αρνιόταν να δώσει έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αρης Σπηλιωτόπουλους αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει τα «ηνία» του Δήμου Αθηναίων.


Μιλώντας στον Real Fm και απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το σενάριο να διεκδικήσει τα «ηνία» του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε πως «δεν έχω αρνηθεί ποτέ ρόλους. Προφανώς δεν είμαι από αυτούς που αρνούνται να δίνουν μάχες».


Αυτό που δεν ξεκαθάρισε πάντως ο κ. Σπηλιωτόπουλος, είναι το κατά πόσο θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα.

Σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των συμπολιτών μας». Παράλληλα, υποστήριξε πως «αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, χωρίς να προχωρήσουμε σε ανάπτυξη και σε παραγωγή, που σημαίνει δημιουργία εισοδημάτων, προφανώς θα βυθιζόμαστε καθημερινώς σε περισσότερη ύφεση. Τις χρήσιμες αυτές επισημάνσεις -σύμφωνα και με την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής- όλοι μαζί κάνουμε, γιατί πρέπει να πορευτούμε σε μια διαφορετική δοσολογία, το οποίο πρέπει να καταλάβει πάνω από όλα η τρόικα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών ανέφερε ότι «ο πειρασμός των εθνικών εκλογών, όσο και αν είναι μεγάλος, θα πρέπει να απομακρυνθεί γιατί είναι η ώρα της δουλειάς. Και η δουλειά απαιτεί πολιτική σταθερότητα. Δεν μπορεί κάθε λίγο να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να βουλιάζουμε τη χώρα μας σε παρατεταμένη πολιτική αστάθεια που δυναμιτίζει τις όποιες προσπάθειες κάνουμε σε επίπεδο οικονομίας. Δεν μπορούμε να εξανεμίζουμε τις θυσίες των συμπολιτών μας που έγιναν με αίμα, δάκρυα και πόνο προκειμένου εμείς να παίζουμε τα πολιτικά μας παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...