Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γ. Σακελλαρίδης υποψήφιος στην Αθήνα, η Ρ. Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ρένα Δούρου είναι οι "εκλεκτοί" του Αλέξη Τσίπρα για το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής αντίστοιχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εισηγηθεί τις υποψηφιότητες στη γραμματεία του κόμματος, οι οποίες και αναμένεται να γίνουν δεκτές από την Κεντρική Επιτροπή.


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, και ένα από τα ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε λόγο στο οικονομικό του πρόγραμμα του κόμματος όντας συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του, και είναι εκπρόσωπος της γενιάς των "30αρηδων".

Η Ρένα Δούρου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Πολιτικές Επιστήμες. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Μιλάει τέσσερεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά και έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού» (2007), ενώ έχει συμπράξει σε διάφορα συλλογικά έργα σχετικά με ζητήματα εθνικής και διεθνούς πολιτικής. Εκλέχτηκε βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...