Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό του Γιώργο Καμίνη και ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη τάχθηκε, μετά τη ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ και τους «58», και  ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος. 


Μετά από συνάντησή τους στο δημαρχείο της Αθήνας ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι βρέθηκε εκεί για να παράσχει την υποστήριξή του στον κ. Καμίνη και πρόσθεσε ότι «οι σημερινές αντίξοες συνθήκες δεν θέλουν λογάδες, δεν θέλουν απλούς φιλολόγους των συζητήσεων, αλλά θέλουν ανθρώπους, οι οποίοι συνδυάζουν την γνώση με τη δυνατότητα να την μετατρέπουν σε πράξη».


»Σε αυτές λοιπόν τις αντίξοες συνθήκες νομίζω ότι ο Γιώργος Καμίνης έχει αποδώσει πράγματα πέραν από κάθε προσδοκία και τα σχέδια που έχει, τα οποία δεν είναι σχέδια επί χάρτου, αλλά είναι έμπρακτες καταστάσεις που αφορούν παραδείγματος χάριν την προώθηση του κοινοτικού πλαισίου στήριξης στις νέες συνθήκες με τα νέα προγραμματικά δεδομένα» είπε ο πρώην υπουργός και συμπλήρωσε:

«Και όλα αυτά δεν σχετίζονται μόνο με προγράμματα αλληλεγγύης, στα οποία ο δήμος Αθηναίων είναι πολύ μπροστά, αλλά και με προγράμματα αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, που θα την ξανακάνουν και χώρο οικονομικών συναλλαγών, αλλά και τουριστικό προορισμό.

»Όλα αυτά τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη πρέπει να συνεχιστούν και γι΄ αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ για να παράσχω την υποστήριξή μου σε αυτή την δημοτική διαδρομή και για να σφίξουμε τα χέρια για μια καλή πορεία και μια μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι θεωρεί πάρα πολύ σημαντική τη στήριξη Λοβέρδου: «Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε όταν ήταν υπουργός Υγείας και προσβλέπω και πάλι σε συνεργασία και στήριξη από όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ήδη συμπαραταχτεί με τον ίδιο.

»Επειδή η εποχή απαιτεί να ενώνουμε δυνάμεις, να ενώνουμε όλες τις δυνάμεις της χώρας, μέσα από τον κατακερματισμό που υπάρχει, πιστεύω ότι αυτή η στήριξη είναι παρά πολύ σημαντική» κατέληξε ο Γιώργος Καμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...