Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Σπηλιωτόπουλος: «Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε»

Την έκθεση  Rethink Athens επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε από από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου για τις δράσεις...
ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου, τις οποίες έχει σχεδιάσει το ίδρυμα. Μετά την ενημέρωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το Ίδρυμα Ωνάση ολοκλήρωσε με επιτυχία και παρέδωσε στην Αθήνα τις οριστικές μελέτες ανασυγκρότησης του κέντρου τις Αθήνας με άξονα την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου ταχύτατα προκειμένου το έργο να γίνει με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για ένα έργο που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλλει στην εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας. Παράλληλα θα προσφέρει στους Αθηναίους πολίτες περισσότερο πράσινο, λιγότερο γκρίζο, λιγότερη όχληση, περισσότερη αισθητική και πολιτισμό στην καθημερινότητα τους δίνοντας ζωντάνια ακόμα και την νύχτα στο κέντρο της πόλης.

Αυτό που εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε είναι να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το έργο ζωής στον καταστηματάρχη, το νέο επιχειρηματία, τον επισκέπτη, τον πολίτη της Αθήνας. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Καλώ τους συνυποψήφιους μου και τους δημότες της πόλης να επισκεφθούν την έκθεση και να ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα συντελεστούν στο κέντρο της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...