Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Καμίνης: Τα προβλήματα δεν θα τα λύσουν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής

«'Όχι στον ρατσισμό και την ξενοφοβία»


Δρόμους για νέα βία και εκτροπές ανοίγουν όσοι ακολουθούν το μονοπάτι του ρατσισμού, της βίας και της ξενοφοβίας, πιστεύει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.


Μιλώντας στα Νέα Σαββατοκύριακο, αναφέρει πως τα προβλήματα δεν θα τα λύσουν με ρόπαλα και με κλωτσιές οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής και υπογραμμίζει πως η δημοκρατία δεν μπορεί να μένει αδρανής και απαθής απέναντι σε δηλωμένους εχθρούς της.

Για τον «συνωστισμό» υποψηφίων για τη δημαρχία της Αθήνας θεωρεί πως αποτελεί απόδειξη της κρίσης του πολιτικού συστήματος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα βρεθεί απέναντι σε όλους όσοι θέλουν να μπλέξουν τους δήμους στην κομματική αριθμητική.

Μιλώντας για την πρωτοβουλία των πέντε, που έχει αναλάβει μαζί με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Βόλου και Ιωαννίνων, ο Γιώργος Καμίνης κάνει λόγο για βαθύτατα πολιτική πρωτοβουλία, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει βασική αιχμή ενός μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...