Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Φ. Πιπιλή (ΝΔ) – Καρφί και ρουφιάνος ο Βαλλιανάτος - Πρέπει να μαζευτεί


Ο Βαλλιανάτος θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, υποστήριξε η Πιπιλή

 
Την οργισμένη αντίδραση της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Πιπιλή προκάλεσε οι αποκαλύψεις του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra για τους συνυποψήφιους του.
 
Η βουλευτής, γνωστή για τους αγώνες της για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, μιλώντας στο Βήμα Fm, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον κ. Βαλλιανάτο «καρφί και ρουφιάνο».

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Βαλλιανάτος θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος.

«Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι» επισήμανε η κυρία Πιπιλή.

«Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή. Αυτό έχω να πω…» συμπλήρωσε η βουλευτής.


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...